Cum sa faci niste adorabile pisici imbratisate

pisici

Acest eGhid este absolut fermecator. Iata cum puteti face niste perne decorative sub forma unor pisicute afectuoase. Aveti nevoie de:

- Puf, vata, burete etc. pentru umplutura pernei

- panza pentru burduf

- material in modelul dorit pentru fata de perna – hainutele pisicilor

- ata, ac

- foarfece

Cum procedati:

1. Faceti un sablon si decupati o bucata de material sub forma unui baston lat, cu urechiuse la varf, asa cum puteti vedea in prima fotografie de mai jos. Apoi inca 3 bucati dupa acelasi sablon. Acestea vor fi corpurile pisicilor.

2. Coaseti cate doua bucati suprapuse, lasand partea de jos descusuta, apoi intoarceti pe dos si umpleti cu puf.

3. Dupa ce ati umplut burduful, coaseti si partea lasata deschisa, de la baza.

4. Folosind sablonul initial pentru corpurile pisicilor, mai decupati cate 2 bucati, de data aceasta din materialul pentru fata de perna, cu jumatate in centimetru in plus pe margini. Va trebui sa le coaseti si pe acestea pe dos, le intoarceti pe fata si imbracati burduful.

5. Decupati niste bucati lungi din materiale, asemenea cravatelor, acestea vor fi bratele pisicilor. Trebuie sa faceti cate 2 brate pentru fiecare pisica din materialul folosit pt burduf, imbracat apoi in celalalt, sau direct din materialul folosit pentru imbracarea pernelor. Acestea se vor coase de corp si se vor lega la spatele celeilalte pisicute intr-o funda.

6. Daca vreti o nuanta mai deosebita, puteti coase inimioara intocmai precum vedeti in fotografie. Coaseti cate jumatate de inima din materialul celeilalte pisici la baza fiecarei perne, astfel incat atunci cand le alaturati sa formeze un intreg.

7. Restul tine de detalii. Trebuie sa coaseti figura pisicutelor si codita, intocmai precum in imagini. Cu putina rabdare si indemanare, o veti scoate la capat. Si e atat de frumos rezultatul, incat merita efortul si rabdarea voastra.

 

Recommend to a friend