Cum sa faci o masuta sau un suport pentru tort

Cake-Stand4

De data aceasta va prezentam un eGhid cu dubla utilitate. Caci puteti folosi produsul final atat ca suport pentru tarte cu fructe, cheesecake sau tort, cat si ca o simpla masuta pentru decor sau pentru cafea.A�

Pentru a realiza acest suport aveti nevoie de o forma de tarta, un suport de lumanare/sfesnic si pasta de lipit (pe care o puteti procura de la magazinele care comercializeaza diverse materiale pentru constructii). Optional, un spray colorant.

Daca aveti materialele, restul vine de la sine.

1. Daca doriti ca masuta sau suportul de prajituri sa aiba o culoare anume, atunci va fi nevoie sa o vopsiti dupa preferinte, folosind un spray colorant.

2. Aplicati pasta pentru lipit pe marginea suportului de lumanare.

3. Lipiti forma de tarta cu susul in jos pe suportul de lumanare.

In trei pasi simpli, ati realizat propria voastra masuta. Asa ca la urmatoarea aniversare puteti sa prezentati tortul intr-un mod special. Sau, asa cum am spus mai devreme, puteti servi dimineata cafeaua de pe aceasta masuta.

In locul formei de tarta, puteti folosi chiar o farfurie, caz in care suportul vostru nu va mai putea fi folosita ca o masuta. Dar poate deveni, in lipsa tortului, o fructiera eficienta!

Recommend to a friend