Cum sa faci un suport de prajituri

CUPCAKE-STAND-FINAL

eGhidul urmator este perfect pentru devoratorii de briose sau minitarte: un suport in care se vor simti ca acasa!  Acesta poate fi, insa,  folosit la fel de bine la o aniversare, pentru  servirea prajiturelelor de tot felul.

In plus,  suportul pe care il veti realiza cu ajutorul eGhidului nostru se poate (de)monta imediat, devenind, astfel, si portabil. Il puteti lua cu voi la picnicuri sau la mese in familie.

Materiale necesare:

- carton

- foarfece sau cutter

- vopsea (recomandabil spray colorant)

- rigla

Pasul 1.

Decupati cartonul cu un cutter sau cu foarfece, dupa designul celui de mai jos. Marimea poate varia, in functie de ce dimensiune doriti sa aiba suportul vostru. Puteti sa descarcati sablonul de aici : Suport prajituri

Pasul 2:

Asamblati partile descupate, punand bucata 2 peste 1. Continuati prin adaugarea numarului 4 prin varful suportului si aducand-o la baza. Adaugati in acelasi mod partile 5 si 3.

Pasul 3 – optional:

Puteti folosi un spray colorant sau vopsea pentru a colora suportul in functie de preferinte. In acest caz, partile trebuie dezasamblate si vopsite separat, lasate sa se usuce, apoi montate la loc.

In 3 pasi simpli, ati construit un suport elegant si util pentru viitoarele voastre deserturi.

 

Recommend to a friend