Cum sa masori portiile de spaghetti inainte de fierbere

pastaholder-petbottle_300

Daca va place bucataria italiana si vreti sa gatiti paste acasa, probabil ca eGhidul nostru intr-un singur pas va va fi de ajutor. Mai ales daca aveti probleme cu aproximarea cantitatilor!

Daca vreti sa gatiti o singura portie de spaghete, poate va este mai usor sa va dati seama cam ce cantitate de paste trebuie puse la fiert, desi noua ni se intampla sa mai gresim chiar si in acest caz. Dupa cum banuim ca stiti, pastele se umfla la fierbere, asa ca va rezulta o cantitate mai mare de spaghete gata de savurat dupa ce au trecut prin acest proces.

Poate va descurcati cu o portie sau 2, dar va fi, totusi, mai complicat, daca aveti musafiri si trebuie sa preparati o cantitate mai mare. Ca sa nu aproximati gresit si sa nu faceti prea multe sau prea putine paste, va spunem noi cum sa masurati cantitatea intr-un mod la indemana oricui. Daca ati face prea multe, ar ramane nemancate si este preferabil sa nu mancati paste dupa ce trece mai mult timp de la prepapare.

Luati un pet cu gura ingusta (o sticla de Cola/Fanta etc.) si indesati pastele nefierte. Gura sticlei este masura potrivita pentru o portie sanatoasa de spaghetti. Simplu!

Recommend to a friend