Cum sa refolosesti o valiza veche: 4 idei

valiza1

Nu aruncati valizele vechi. Daca nu mai sunt demne de a va adaposti bagajul, nu inseamna ca nu va pot folosi la altceva.

Iar noi va dam 4 idei de refolosire a unui geamantan dintre care  puteti alege varianta care va ajunge mai repede la suflet.

1. Transformati valiza intr-o masuta. Adaugati-i niste picioare, asezati-o intr-o camaruta sau chiar in gradina. Daca valiza este colorata, cu atat mai bine.

2. Prindeti  o parte a valizei de perete, pe cealalta o veti folosi ca sa deschideti. Transformati, astfel, vechiul geamantan intr-un dulapior de perete.

 

3. Geamantanul cel vechi poate deveni cel mai bun prieten al unei fete. Asezati-l vertical, deschis, prindeti pe un perete al valizei o oglinjoara, faceti rafturi, atarnati suveniruri, bijuterii.

4. Cu ceva mai multa vointa, o valiza poate fi adaptata pentru a servi drept fotoliu. Umpleti peretii cu burete, imbracati cu modelul si materialul dorit, atasati picioare suficient de rezistente. Veti deveni, astfel, creatorii unei piese cu iz vintage. Remarcabila, nu?

 

Recommend to a friend