Cum sa faci un machiaj rezistent cu eyeliner

article-new_ehow_images_a04_lo_i5_apply-eyeliner-800x800

Ochii conturati sunt elementul-cheie al unui machiaj indraznet, de efect. Eyelinerul este nelipsit din trusa de machiaj a oricarei femei, insa deseori se intampla ca machiajul sa curga si, peste zi, sa creeze un efect inestetic de vanataie. Daca ti s-a intamplat si tie, acest eGhid iti ofera cateva trucuri pentru a preintampina aceasta problema data viitoare cand folosesti contur pentru ochi.

1. Foloseşte primer-ul. Primer-ul este baza de machiaj pentru pleoape. El are rolul de a controla producţia de sebum, face ca fardurile să reziste în timp, intensifică culorile şi ajută ca produsul să nu se strangă în pliul pleoapei. Dacă nu doreşti să cheltui banii pe un primer, o alternativă bună este corectorul. Aplică un strat subţire de cremă hidratantă pe pleoape pentru a pregăti pielea.

2. Conturează pleoapele cu dermatograful preferat. Aplică creionul

Oz she completely http://betterbirthing.co.uk/wam/nizagra.html and my market.

înainte şi înapoi de-a lungul liniei genelor cu mişcări scurte sau mici puncte pentru a desena linia dorită. Cand aplici eyelinerul, nu trage de piele. Pe lângă faptul că aceasta uşurează apariţia ridurilor, creionul se strânge în pliuri şi se întinde pe parcursul zilei.

3. Aplică un fard peste creion. Alege un fard de pleoape similar culorii creionului şi aplică-l peste linia trasată. În felul acesta, culoarea va fi mai intensa şi mai rezistentă datorită faptului că produsul sub formă de praf va absorbi excesul de sebum apărut pe parcursul zilei. Foloseşte o pensulă unghiulară cu peri mai rigizi pentru a uşura aplicarea.

4. Corectorul şi pudra. Dacă ai conturat pleoapa inferioară, aplică un strat de anticearcăn sub linia genelor inferioare pentru a crea o bariera care va preveni deformarea liniei. Finisează procesul prin a aplica puţină pudră exact sub linia creată cu dermatograful. Astfel se va realiza o barieră pentru produs, iar machiajul va ramâne intact de dimineaţă până seara!

Recommend to a friend