Cum sa impletesti o coada din 5 suvite

5Braid8

eGhidul urmator va arata cum sa impletiti o coada din 5 suvite.

Desi suna complicat, nu este chiar atat de greu. Recomandabil este, totusi, sa incepeti prin a exersa pe niste panglici, ca sa capatati indemanare. Va fi mai usor, apoi, sa va iasa pe propriul par.

Prindeti panglicile la un capat si incercati cu acest eGhid in fata.

Daca aveti putina rabdare, n-are cum sa nu va iasa!

Iata cei 7 pasi pe care trebuie sa ii urmati:
1. Trebuie sa impartiti cele 5 suvite in 2: un grup de 3 si unul de 2. Suvitele din stanga vor fi impletite ca intr-o coada obisnuita de 3.
2. Incepeti in partea stanga, ca si cand ati impleti o codita din 3 suvite. Plasati suvita din marginea stanga (de culoare roz in imagine) peste cea din mijloc (verde).
3. Treceti partea galbena peste cea roz. Acum veti avea 2 benzi in stanga si 3 in dreapta.
 
4.  Acum incepeti sa lucrati pe partea dreapta ca si cand ati impleti o coada din 3. Plasati banda rosie (marginea dreapta) peste cea din mijloc (albastra).
5. Apoi treceti banda rosie pe sub cea de-a treia (de culoare roz). In acest moment, banda rosie trece pe partea stanga, unde incepeti sa impletiti iarasi o coada din 3.
 6. Repetati pasii pana ajungeti la capat.
7. Pentru ca pe suvitele de par este mai greu sa urmaresti, ajutati-va de elastice. Impartiti cele 5 sectiuni de par prinzandu-le cu elastice si apoi, pe masura ce inaintati in procesul de impletire, le dati mai jos, pana ajungeti la capat. Asta va face totul mult, mult mai usor!
Recommend to a friend